Pulloposti ”vuodelta 1823” tuotti pettymyksen – fontti tunnistettiin netissä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uimarannalle huuhtoutunut pullo oli herättänyt perheenisän huomion. Miehen yllätykseksi suljetun pullon sisällä näytti olevan kirje. Perheenjäsenet innostuivat huomatessaan, että he olivat löytäneet rannalta pullopostia.

Perheen riemu yltyi, kun he avasivat pullon ja ottivat kirjeen ulos. Rapistuneessa kirjeessä nimittäin luki, että viesti oli kirjoitettu vuonna 1823. Perheenisä julkaisi netissä kuvia pullopostista ja hän kertoi, että pullon sisältämä tarina oli kerrassaan kiehtova.

Mirror-lehden mukaan into laantui pian, sillä joku kuvan nähneistä tunnisti, että kirje oli kirjoitettu tietokoneen tekstinkäsittelyohjelmalla.

Sosiaalisessa mediassa spekuloitiin, että fontti oli joko Brush Script MT tai Violin Script. Joka tapauksessa, kirje osoittautui huijaukseksi. Perheenisän mukaan totuuden selviäminen oli perheelle karvas pettymys, sillä he luulivat löytäneensä oikean aarteen.

Whats in the bottle?