Ihastuitko jauhopeukaloon? Leipurit ovat unelmakumppaneita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Syksyllä omenapiirakkaa, jouluna pipareita, talvella laskiaispullia ja keväällä kakkuja. Aina on hyvä syy leipoa, mikäli uskomme kaulimen varressa viihtyviä emäntiä ja isäntiä. Mikä sitten jauhopeukaloissa viehättää vastakkaista sukupuolta?

Pullantuoksu yhdistetään legendaarisesti mummoihin, mutta leipominen on suosittu harrastus myös nuorempien keskuudessa. Perinteiset korvapuustit syntyvät kädenkäänteessä siinä missä marenkikakku tai rieskarulla. Femail First vakuuttaa, että leipureita kannattaa tapailla, sillä heidän kotonaan on aina jotain herkullista syötävää. Mikäli sellaista ei ole, pyöräyttävät he teeleipiä tottunein ottein muutamassa minuutissa.

Jauhopeukaloiden kotona tuoksuu huumaavan ihanalta. Itse leipomalla säästää myös selvää rahaa, kun juhlakakut ja keksit tehdään kotona. Moni tekee herkkuleivonnaisia lähinnä leipomisen ilosta, ja rakastavat kun joku syö heidän aikaansaannoksensa suurella mielihalulla. Leipurit ovatkin usein anteliasta väkeä, jotka kiikuttavat töihin ja kavereille mahtavia mutusteltavia aina tilaisuuden tullen.