Erikoinen yhdistelmä söpöyttä – kaksi kissaa ja etana ihastuttavat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmiset voidaan jakaa karkeasti koira- ja kissaihmisiin. Kissaihmisten on vaikea selittää koiraihmisille, miksi maukuvat mirrit ovat yksinkertaisesti mahtavia otuksia. Kissojen ajatusmaailma on vertaansa vailla, eikä koskaan tiedä, mitä ne kyräilevät tai myhäilevät seuraavaksi.

Kissat ovat lempeitä ja itsenäisiä. Toki eläinten persoonallisuus saattaa vaihdella runsaasti, mutta parhaimmillaan katit ovat leppoisia purisijoita, jotka ottavat elämisen rennosti. Esimerkkinä näytämme japanilaisen kissavideon, jolla nähdään kovasti kissafaneja ihastuttava hetki.

Videolla on kaksi kissaa ja etana. Eikä oikeastaan mitään muuta. Kolmikko esiintyy videolla yhden minuutin ajan ja tämä aika riittää pelastamaan huonon päivän kertaheitolla paremmaksi. Etana ryömii toisen kissan tassun päällä ja toinen eläimistä haistelee sitä kiinnostuneena. Jos pystyisimme, laittaisimme tämän jutun loppuun vielä sydämen merkiksi siitä, että kissat ovat parhaita.