Virtuaalitodellisuus kauhuelokuvaan – näin voi käydä katsojalle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englantilainen mies oli onnistunut yllyttämään ystävänsä katsomaan kauhuelokuvaa virtuaalitodellisuuslaseilla. Sillä välin, kun yllytyshullu Jason katseli Insidious-elokuvaa laseilla, kuvasi hänen ystävänsä Anthony Smith miehen reaktioita videolle.

Daily Mail -lehden mukaan kokeilu oli Jasonin mielestä kauhistuttava. Koska hänellä oli virtuaalitodellisuuslasit yllään, hän ei voinut paeta pelottavia kohtauksia käsiensä taakse. Mies säikkyi elokuvan kohtauksia ja vilkuili ympärilleen.

Elokuvahetki sisälsi vuorottain hermostunutta naureskelemista ja kauhistunutta kiljahtelua. On kauhistuttavaa ajatella, että kauhuelokuvaa katsoessa ei voisi suojatua viltin alle tai sormien taakse pelottavien kohtausten aikana. On sanomattakin selvää, että kauhuelokuvien katsominen virtuaalitodellisuuslaseilla ei ole pelokkaimpia ihmisiä varten.