Mikä lihaskimppu! 20-vuotias fitness-kaunotar on tyrmäävä näky

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialainen fitness-urheilija Maggie May Russell on rautaisessa kunnossa. Kaunotar noudattaa kurinalaista kunto-ohjelmaa, sillä hän haluaa pärjätä tulevissa World Beauty, Fitness and Fashion -kisoissa. Gold Coast Bulletin -lehden mukaan 20-vuotias lihaskimppu treenaa vähintään neljä tuntia päivässä.

Ruokavalio on tiukka, sillä kaunotar syö päivittäin vain 1.100 kilokalorin edestä ruokaa. Russellin ruokavalioon kuuluu tällä hetkellä ainoastaan proteiinia ja vihanneksia. Neitokaisen lihaksikas vartalo on herättänyt paljon huomiota ja naisen Fitness-ura on alkanut kiinnostaa monia.

Maggie May Russelilla on yli 14.000 seuraajaa Instagramissa. 20-vuotias kaunotar on hämmästyttävän teräksisessä ja lihaksikkaassa kunnossa. Toivottavasti treenaamiselle omistautunut Maggie pärjää tulevissa kisoissa. Ainakin hänellä on laaja fanijoukko kannustamassa häntä voittoon.

? #worldgymashmore

Kuva, jonka ?Maggie May Russell? (@maggiemay.russell) julkaisi

Tonight was my last shoulder session before #wbffaus15 on Saturday! Now the excitement is really kicking in! ✨????

Kuva, jonka ?Maggie May Russell? (@maggiemay.russell) julkaisi