Mies haluaa näyttää papukaijalta: ”Muutan nenäni nokaksi!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Englannissa asusteleva papukaijamies Ted Richards on tuttu näky Bristolissa. 56-vuotiaan miehen tunnistaa jo kaukaa, sillä hän muistuttaa ulkoisesti papukaijaa. Sen lisäksi, että mies pukeutuu värikkäisiin vaatteisiin, on hän muokannut kasvojaan lävistyksillä ja tatuoinneilla.

Richards omistaa lemmikkipapukaijoja ja hän haluaa tulla niiden kaltaiseksi. SWNS TV -kanavan mukaan miehellä on 110 tatuointia ja 50 lävistystä. Miehen viimeisimmässä operaatiossa häneltä poistettiin korvalehdet. Nyt mies suunnitelee nenänsä muuttamista nokaksi.

Ted on kuluttanut omaisuuden operaatioihinsa. Yksi hänen hurjimmista piirteistä ovat eriväriset silmät, jotka hän on saanut aikaan tatuoimalla silmämunansa. Mies kertoi, että hänen muutoksensa ovat olleet kunnianosoituksia hänen lemmikeilleen Ellielle, Teakalle, Tinehille, Jakelle ja Bubille. Jonain päivänä mies toivoo olevansa kuin yksi papukajoista.