Piikkirausku iski miehen jalkaan – sairaalavideo leviää verkossa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Epäonninen uimari oli saanut osuman piikkirauskun myrkyllisestä ja terävästä väkäsestä. Rausku oli puolustautunut uhkaa vastaan pistämällä miestä jalkaan. Mies selvisi kivuliaasta vammasta huolimatta takaisin rannalle ja hänet kiidätettiin sairaalaan.

Netissä on julkaistu video väkäsen poistosta. Kauhistuttava video osoittaa, että piikkirauskujen kanssa ei kannata lähteä kilpasille. Piikkirauskujen tiedetään surmanneen ihmisiä puolustautuesssaan. Muun muassa kuuluisa villieläinasiantuntija ja seikkailija Steve Irwin menehtyi piikkirauskun pistoon.

Mirror-lehden mukaan järkyttävä toimenpide on kuvattu todennäköisesti Etelä-Amerikassa. Onneksi potilas sai heti apua ja hän selvisi kauhistuttavasta kokemuksesta elossa. Katso video operaatiosta tästä.