Järkyttävän lihava koira jouduttiin kärräämään lentokoneeseen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Denveriin matkalla ollut matkustaja on jakanut sosiaalisessa mediassa kuvan erikoisesta kanssamatkustajastaan. American Airlines -lentoyhtiön lentokoneeseen nimittäin kärrättiin valtavan kokoinen koira leposänkyineen.

Ylipainoinen karvakuono vietiin suorinta tietä ykkösluokkaan ja se asteltiin invalideille tarkoitetulle paikalle. Koira istuskeli leposängyssään kuin kuningas konsanaan, eikä se poistunut paikaltaan lennon aikana.

Kuva on julkaistu Twitterissä ja se on herättänyt paljon ihmetystä. Suurien koirien tulisi nimittäin matkustaa lentokoneen ruumassa, ei matkustamossa. Ilmeisesti liikalihavan koiran kohdalla on jouduttu tekemään poikkeus joko suuren koon takia tai terveydellisten syiden takia. Ylipainoa lukuun ottamatta koira oli onnekas, sillä se pääsi lentämään ykkösluokassa.