Justin Bieber suivaantui haastattelussa – poptähti poistui paikalta

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadalaispoppari Justin Bieber on osallistunut espanjalaisen radiokanavan haastetteluun. Popparin harmiksi haastattelu ei mennyt ihan putkeen, sillä häntä haastatelleet toimittajat puhuivat kieltä, jota hän ei ymmärtänyt.

Daily Mail -lehden mukaan Bieberin haastattelu on julkaistu Youtubessa Vodafone Yu -kanavalla. Videolta käy ilmi, että haastattelijat kyselivät popparilta kysymyksiä niin huonolla englannilla, ettei Bieber saanut selvää niistä.

Lopulta yksi toimittajista ehdotti, että Bieber tekisi heidän radiokanavalleen videon, jossa hän pelleilisi kanavan fanien mieliksi. Justin ei innostunut ajatuksesta ja hän menetti malttinsa. Justin nousi tuoliltaan ja käveli ulos studiosta. Toimittajat huutelivat Justinin perään tuloksetta, sillä Bieber ei suostunut enää jatkamaan haastattelua.