Äiti osti uuden mekon – ei huomannut härskiä yksityiskohtaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Australialaisen vaatesuunnittelijan Wayne Cooperin mallistossa oleva mekko on saanut ihmiset tiskahtelemaan naurusta. Syynä huvittuneeseen vastaanottoon on ollut mekon kuosi, joka muistuttaa suuria vaginoita.

Eräs perheenäiti ei ollut tietoinen mekon aiheuttamasta reaktiosta ja hän oli ostanut sen Myer-kauppakeskuksesta. Nainen tajusi pian tehneensä pahan virheen. Kotiin mentyään hänen perheenjäsenensä purskahtivat huutonauruun nähtyään äidillään ”vaginamekon”.

Bloggaajana tunnettu perheenäiti on julkaissut netissä kuvan mekosta. School Mum -blogissaan perheenäiti kertoi viattomana, että hän osti mekon, koska piti sen väreistä ja hänestä se oli hieno. Sitten kun hän meni kotiin, sai hän kuulla, että mekko oli täynnä vaginoita.

Nyt kun äidille on huomautettu asiasta, näkee hänkin mekossaan härskin yksityiskohdan. Perheenäidin kuvat ovat levinneet sosiaalisessa mediassa ja monet ihmisistä ovat saaneet hyvät naurut perheenäidin uudesta mekosta.