Luontokuvien aatelia: Ufomaiset pilvet ympäröivät vuoret

Viihdeuutiset · Annika Kela

Venäläinen ammattivalokuvaaja Vladimir Voychuk on onnistunut taltioimaan valokuviinsa henkeäsalpaavan upeita maisemia vuoristosta. Mies oli kuvaamassa vuoria Kamchatkan niemimaalla ja hän huomasi kuinka pilvet alkoivat muodostua vuorten huippujen ylle.

Lentäviä lautasia muisttuttavat pilvet leijailivat vuorten huippujen yllä vain lyhyen hetken. Vladimir oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Daily Mail -lehden mukaan mies oli erityisen ylpeä kuvasta, jossa esiintyy Klyuchvskaya Sopka-tulivuori. Vuoren yllä on kuvassa valtava ufomainen pilvi.

Vuoristosta otetut kuvat ovat epäluonnollisen näköisiä, vaikka kyseessä onkin täysin luonnollinen ilmiö. Voychuk on sitä mieltä, että Kamchatka on yksi maailman kauneimmista paikoista, jossa jokaisen valokuvaajan tulisi vierailla edes kerran eläessään.