Suomalaisyhtyeen Beastie Boys -versiointi vailla vertaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka suomalainen Steve’n’Seagulls -yhtye teki juurevan version Iron Maiden -yhtyeen Trooper-hitistä. Videosta tuli nopeasti maailmanlaajuinen nettihitti. Nyt yhtye on ottanut käsittelyynsä vuorostaan Beastie Boysin taannoisen Sabotage-hitin.

Aiemmin muun muassa AC/DC ja Guns’n’Roses -yhtyeiden hittejä versioinut suomalaisyhtye hoitaa Beastie Boysin kotiin tyylikkään hillitysti.

Taannoin Steve’n’Seagulls teki historiaa Yhdysvaltojen Coloradon osavaltiossa, jonka kuvernööri John Hickenlooper julisti 21. syyskuuta viralliseksi Steve’n’Seagulls -päiväksi. Kunnianosoituksella kuvernööri halusi nostaa esiin suomalaisyhtyeen uniikin musiikkityylin. Päätöksensä perusteluiksi kuvernööri kertoi, että country-henkisiä covereita esittävä yhtye on suosittu Coloradon osavaltiossa.