Miley Cyrus adoptoi uuden koiran – pieni pitbull vei naisen sydämen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Miley Cyrus tunnetaan todella suurena eläinten ystävänä ja eläinten oikeuksien puolestapuhujana. Miley on adoptoinut useampia eläimiä, joista tuoreimman tulokkaan kanssa otetut kuvat ovat viimepäivien aikana ihastuttaneet poptähden faneja erityisen paljon.

Milky-niminen pitbull on täysin valkoinen koiranpentu, joka on sulattanut fanien lisäksi myös Mileyn sydämen. Mileyn Instagram-tili on alkanut vähitellen täyttymään Milkyn kanssa otetuista suloisista yhteiskuvista ja ihanista videoista, joissa Milky nukkuu naisen vieressä ja nautiskelee saamastaan kodista.

Miley kehottaa kaikkia adoptoimaan lemmikkejä ostamisen sijaan, ja tätä neuvoa poptähti on myös itse noudattanut. Miley kertoo olevansa Milkyä kohtaan niin täynnä rakkautta, että hänen vatsaansa sattuu samalla tavalla kuin liian pitkään kestäneen naurukohtauksen seurauksena.

Baby Milky #peaceforpits

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

Meet my newest family member ❤️ #Milky #adoptdontshop #peaceforpits

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi

Toooooo kiewt!!!!! #milky #maryjane #lilo #happy

Kuva, jonka Miley Cyrus (@mileycyrus) julkaisi