Kalifornialaistyttö on Miley Cyrusin kaksoisolento – erotatko toisistaan?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornalainen tarjoilija Mardee Shackleford sekoitetaan jatkuvasti poptähti Miley Cyrusiin kadulla. Eikä ole ihme, sillä 21-vuotias kaunotar on kuin ilmetty Miley. Neitokainen on päättänyt ottaa ilon irti yhdennäköisyydestä kuuluisan laulajattaren kanssa ja hän on leikannut hiuksensa samalla tavalla kuin poppari.

Daily Mail -lehden mukaan Miley Cyrus on tietoinen siitä, että hänellä on Kaliforniassa kaksoisolento. Mardee on muun muassa poseerannut yhdessä poptähden isän Billy Ray Cyrusin kanssa ja hänkin oli sitä mieltä, että Mardee ja Miley ovat kuin kaksi marjaa.

Mardee kertoi, että hänen unelmansa on menestyä vaatesuunnittelijana. Nainen tunnusti, että hänen ulkonäkönsä on ollut yksi oiva keino edetä uralla, jossa julkisuus ei ole pahitteeksi. Nainen on hyötynyt monella tavalla poptähteä muistuttavan ulkonäkönsä ansiosta. Mardee kertoi, että hänestä on erityisen hauskaa se, että hän pääsee aina yökerhoihin jonon ohi ja sen lisäksi hän saa usein erityiskohtelua ravintoloissa.

#flashbackfriday to when I got this cool jumpsuit and for some reason posed like my neck was broken. ??? #RIPshavedhair

Kuva, jonka Riot Grrrl-vegan-hippie??? (@mardeeraquel) julkaisi

???I'm liking the textures in my hair right about now? Easy AF to style so it's perfect for me. ?

Kuva, jonka Riot Grrrl-vegan-hippie??? (@mardeeraquel) julkaisi