Huippumalli-Nina alastomana Instagramissa: ”En löydä housujani”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Luonnonlapseksi itseään kuvaileva Sports Illustrated -malli Nina Agdal on julkaissut paljastelevan kuvan Instagramissaan. Kuvassa tähtönen poseeraa ilman rihman kiertämää ja kuvateksissä lukee, että malli on kadottanut hänen housunsa.

Onneksi puhelin ei ollut kadonnut vaatteiden tavoin, sillä muuten seksikäs alastonkuva olisi saattanut jäädä julkaisematta. 23-vuotias kaunotar on aiemminkin julkaissut itsestään alastonkuvia, eikä neitokainen selvästikään ujostele olla alasti kameran edessä.

Daily Mail -lehden mukaan Agdal on yksi sosiaalisen median seuratuimmista mallikaunottarista, eikä ihme, sillä hän pitää faninsa ajantasalla aktiivisella someilullaan. Tällä kertaa tähtönen tarjosi faneilleen silmän iloa poseeraamalla alasti.

Cant find my pants.

Kuva, jonka Nina Agdal (@ninaagdal) julkaisi