Kirkon kolehtirahat varkaalle – video narautti rysän päältä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kirkko on monille paikka, jonne ihmiset tulevat hakemaan lohtua ja jonne ihmiset voivat hakeutua kaivatessaan tukea vaikeilla hetkillä. Kirkot käyttävät oman toimintansa ja esimerkiksi nuorten ja lasten hyväksi rahoja, jotka kerätään muun muassa jumalanpalvelusten yhteydessä kolehdin muodossa.

Floridan Ocalassa on saatu kiinni varas, joka paljastui kirkon omaksi työntekijäksi. Blessed Trinity Catholic Church alkoi epäilemään, että joku heidän vapaaehtoisista työntekijöistään varastaa lahjoituksista rahaa, koska kolehdeista saatujen keräysten määrä oli hiipunut. Kirkko asensi kolehtien säilytyspaikkaan valvontakameran saadakseen varkaan selville.

Yksi kirkon vapaaehtoisista työntekijöistä paljastui turvakameran nauhalta varkaaksi. Vapaaehtoinen ei ilmeisesti ollutkaan kovin vapaaehtoinen vaan työskennellyt kirkossa lähinnä kolehtirahojen perässä. Videolta näkyy, miten mies kaivaa astiasta seteleitä ja laittaa ne surutta omaan taskuunsa.