Hittiyhtye keräsi faneilta puoli miljoonaa levyynsä – albumia ei tulekaan?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

TLC-yhtye keräsi aiemmin tänä vuonna joukkorahoituksen avulla rahaa uuden albumin tekoa varten. Viidennen albumin tekoa varten alettiin keräämään rahaa vuoden alussa Kickstarter-sivuston kautta. TLC keräsi noin 430.000 dollaria, mikä ylitti naisten tavoitteleman 150.000 dollarin budjetin todella roimasti.

Fanit ovat kuitenkin alkaneet käymään kärsimättömiksi, koska levyä ei ole alkanut kuulumaan. TLC-yhtye keräsi rahaa viidenteen albumiinsa, jonka oltiin kerrottu kampanjan toteutuessa tulevan julkaisuun vuoden 2015 aikana.

Yhtye ei ole kuitenkaan julkaissut vielä yhtäkään kappaletta tai muitakaan uutisia uuden albumin tienoilta. Metro-lehden mukaan TLC on kertonut siirtäneensä albumin julkaisun vuodelle 2016 sen vuoksi, että heillä olisi tarpeeksi aikaa albumin huolelliseen viimeistelemiseen.

Yhtyeen fanit ovat tuleet epäuskoisiksi koko albumia kohtaan, koska julkaisu ei olekaan tapahtumassa siinä aikataulussa, joka lahjoituksia tehneille faneille luvattiin. Taiteellista prosessia ei sovi hoputtaa, mutta lähes puolen miljoonan potin luulisi saavan pyörät pyörimään kieltämättä hieman nopeammin.