Ansa miehille! Nainen iskee miehiä somessa vaimojen pyynnöstä

Lifestyle · Annika Kela

Kaunis englantilaisnainen Amy Wade on paljastanut tienaavansa elantonsa miehiä iskemällä. Erikoisen Waden tapauksesta tekee se, että hän flirttailee sosiaalisessa mediassa miesten kanssa heidän vaimojensa pyynnöstä. Jokainen vaimoista maksaa Amyn palveluksista noin 28 euroa per viikko.

Daily Mirror -lehden mukaan Amyn tehtävänä on toimia ansana. Mustasukkaiset vaimot nimittäin haluavat selvittää Waden avulla syyllistyvätkö heidän aviomiehensä pettämiseen. Amy on onnistunut johdattamaan yli 100 aviomiestä ansaan.

Monet miehistä ovat kertoneet, että he haluavat suhteen Amyn kanssa. Wade veloittaa jokaiselta vaimolta 28 euroa viikolta ja hän on tiennannut miehiä iskemällä jo sievoisen summan rahaa. Amy ei ole ainoa englantilaiskaunotar, joka harrastaa kyseistä toimintaa verkossa.

Wade on vain yksi naisista cheatingrat.com -sivustolla. Vaimot virittävät aviomiehilleen ansan sivuston kautta. Surreyssa asusteleva kaunokainen kertoi, että parhaimpina viikkoina hän iskee jopa 18 aviomiestä samalla kertaa. Amy ei ole huolestunut lehtihaastattelunsa tuomasta julkisuudesta, sillä sosiaalisessa mediassa hän voi turvautua valeasuihin.