Jackass-tähti Don Vito kuoli 59-vuotiaana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille tutuista Jackass ja Viva La Bam -televisiosarjoista tuttu Vincent Margera on kuollut 59-vuotiaana. Margera tunnettiin paremmin lempinimellä Don Vito. Bam Margeran setä menehtyi varhain sunnuntaiaamuna kärsittyään terveysongelmista vuosien ajan.

Bamin äiti April Margera vahvisti suru-uutisen asiasta ensimmäisenä uutisoineelle TMZ-verkkolehdelle. Lehden saamien tietojen mukaan Don Vito oli kärsinyt viime aikoina erityisesti munuais- ja maksaongelmista ja hän vajosi lopulta koomaan lokakuussa. Sittemmin Margera heräsi koomasta, mutta pysyi kriittisessä tilassa aina kuolemaansa saakka.

Suomalaisen HIM-yhtyeen faninakin tunnettu ja Suomessa vieraillut Vincent ”Don Vito” Margera oli vuonna 2007 otsikoissa myös muuten kuin suosikkisarjojen merkeissä, kun hänet tuomittiin kahden lapsen seksuaalisesta ahdistelusta 10 vuoden ehdolliseen vankeuteen ja lisäksi Don Vito -hahmon esittäminen kiellettiin. Seuraavana vuonna tuomio piteni kahdella vuodella, kun Margera tuomittiin kokaiinin hallusapidosta.