Adelen hitistä viittomakielinen versio – mikä intensiteetti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläinen laulaja Adele teki tänä syksynä näyttävän paluun julkisuuteen. Tähden lokakuussa julkaistu Hello-single nousi saman tien iTunesin ladatuimmaksi kappaleeksi jopa 109 maassa, ja sen videota katseltiin Youtubessa ensimmäisen vuorokauden aikana 27,7 miljoonaa kertaa.

Yhdysvaltalainen viittomakielen tulkki Molly Lou Bartholomew on julkaissut Adelen tuoreesta hitistä uudenlaisen version. Tuoreella videollaan nainen esittää kappaleen sanoitukset viittomakielellä. Nyt siis kuulorajoitteisetkin pääsevät nauttimaan brittitähden tuoreimmasta soul-balladista.

Molly Lou Bartholomew on aikaisemminkin tehnyt tunnetuista kappaleista viittomakieliversioita. Naisen Youtube-sivuilta vastaavia tulkintoja löytyy muun muassa Taylor Swiftin, Mariah Careyn ja Kelly Clarksonin hiteistä.