Pikkutyttö pettynyt rakkaudessa: ”Se ei voi tulla ikinä toimimaan”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Rakkaus ja ihastuminen ovat tunteita, joita pienet lapset harjoittelevat jo esimerkiksi ihailemiinsa laulajiin, opettajiin tai samalla luokalla oleviin tyttöihin ja poikiin. Eräs pikkutyttö kertoi äidilleen sydän pakahtuneena rakkaudesta ja siitä, miksi hän ei voi tulla rakkauden sääntöjen vuoksi saamaan haluamaansa poikaa koskaan.

Viisivuotias Sierra kertoo äitinsä kuvaamalla videolla, että hän on todella rakastunut yhteen poikaan, mutta suhteen tiellä on eräs ongelma. Sierran mukaan pojan ja tytön pitäisi olla samanikäisiä, että he saisivat rakastua toisiinsa ja voisivat olla yhdessä.

Sierran mukaan hänellä ja pojalla saattaa kuitenkin olla vielä hieman toivoa. Poika on tällä hetkellä kuusivuotias ja Sierra vasta viisi. Jos Sierra kuitenkin ehtii täyttämään kuusi vuotta ennen kuin poika täyttää seitsemän, he saavat luvan rakastua toisiinsa.