Cheek, Antti Tuisku ja Rammstein Provinssin ensi kesän tähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seinäjoen Provinssin ensimmäiset artistit ovat varmistuneet. Viime vuonna lähes 80.000 kävijää kerännyt festivaali järjestetään Seinäjoen Törnävänsaarella kolmipäiväisenä torstaista lauantaihin 30. kesäkuuta – 2. heinäkuuta 2016. Tapahtuman tähtinä nähdään esimerkiksi Cheek, Antti Tuisku ja Rammstein.

Festivaaleilla nähdään pyrotekniikalla ja erikoistehosteilla maustetuista live-spektaakkeleistaan tunnettu Rammstein, tämän hetken ylivoimaisesti suosituin suomalaisartisti Cheek, ensimmäisen festivaalikeikkansa Suomessa soittava metalliyhtye Five Finger Death Punch, hurjassa kansainvälisessä nosteessa oleva hiphop-artisti Action Bronson, uransa menestyksekkäintä vuotta viettävä Antti Tuisku sekä ruotsalainen feministiräppäri Silvana Imam.

Lauantai-illan pääesiintyjä Rammstein valikoitui Provinssiin yleisöpalautteen ansiosta. Saksalaisyhtye on ollut viimeisen viiden vuoden ajan ylivoimaisesti tapahtuman toivotuin esiintyjä. Cheek huipentaa festivaalin perjantai-illan. Cheekille keikka Provinssissa on artistin kesän ainoa esiintyminen Seinäjoen ja Vaasan alueella.