Kauhua Istanbulissa: Vauhkoontunut villisika jahtasi ihmisiä!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Istanbulissa Beykozin kaupunginosassa on äskettäin sattunut vaarallinen välikohtaus. Joessa uiskennellut villisika oli nimittäin päätynyt kaupungin kaduille juoksentelemaan ja vauhkoontunut eläin kylvi kauhua ympärillään.

Villisian vierailu on tallentunut silminnäkijöiden videoille. Sen lisäksi liiketilojen valvontakamerat ovat taltioineet näyn juoksentelevasta siasta. Today’s Zaman -sivuston mukaan villisika päätyi kaupunkiin luultavasti joen rannalla olevien rakennustöiden vuoksi.

Eläin oli säikähtänyt rakennustyömaalta kantautuvia ääniä ja se oli pulahtanut veteen. Joessa uimisen seurauksena villisika päätyi vilkkaalle asutusalueelle. Hurjasta tilanteesta huolimatta kukaan ei onneksi loukkaantunut. Villisian kohtalosta ei ole tietoa, mutta toivon mukaan se päätyi takaisin luontoon lajitovereidensa pariin.