Henkeäsalpaavat näkymät: Video Azoreilta nostaa lomakuumeen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Atlantin valtamerellä sijaitsevat Azorit kuuluvat monien suomalaisten matkailijoiden suosikkikohteisiin. Eksoottiset paratiisisaaret ovat olleet muun muassa suosittu häälomakohde, sillä luonnonrauhan ja yksityisyyden lisäksi saaret tarjovat paljon mielenkiintoisia aktiviteetteja.

Azoreilta löytyy toinen toistaan upeampia maisemia. Ammattivalokuvaaja Joao Monteiro on taltioinut saaren vuorimaiseman henkeäsalpaavan upealle timelapse-videolle. Vesiputousten, vuorien ja järvien lisäksi saaret tarjoavat mahdollisuuden myös rantalomailuun.

Saarien läheisyydessä on myös mahdollisuus törmätä delfiineihin. Leikkisät nisäkkäät tervehtivät usein saarilla vierailevia turisteja rantojen läheisyydessä. Monteiron kuvaamaa videota kannattaa katsella varoen, sillä se saattaa nostattaa lomakuumeen.

Caminos ? #forest #green #path #nature #loveit #paradise #azores #portugal

Kuva, jonka coo (@coopaderne) julkaisi