Dr. Oetker lanseerasi syötävän villapaidan – maistuisiko sinulle?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Etenkin Yhdysvalloissa on tapana pukeutua jouluisin riemunkirjavaan villapaitaan. Markkinoille on tullut runsaasti tyylikkäitä vaihtoehtoja perinteisille villapaidoille. Nyt esittelyyn nousee syötävä vaate, joka on valmistettu makeista herkuista.

Dr. Oetker on valmistanut ammattileipuri Juliet Searin avustuksella syötävän villapaidan. Paidan valmistamiseen on käytetty kymmenen kiloa kuorrutetta, viisi kiloa marsipaania ja yksi kilo suklaata. Lopputulos saa kuolan valumaan.

Villapaidassa on iloisen poron kuva. Joulunaikana valmistetaan syötäviä piparkakkutaloja ja sen eri versioita, mutta kyseessä lienee ensimmäinen syötäväksi tarkoitettu vaatekappale. Herkun valmistamiseen meni yhteensä 50 tuntia.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat