Kohukaunotar säväytti rannalla – latinohottis käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä Liam Hemsworthin kanssa taannoin seurustellut latinokaunotar Eiza Gonzalez päätyi pari vuotta sitten otsikoihin suhdekohun merkeissä, kun Liamin huhuttiin seurustelleen hänen kanssaan vain unohtaakseen exänsä Miley Cyrusin. Pian hänestä paljastui nolo yksityiskohta.

HollywoodLife.com nimittäin paljasti Eizan itse vinkanneen lehdistölle hänen ja Liamin suhteesta, jotta latinokaunotar saavuttaisi enemmän julkisuutta. Kaikesta huolimatta kaunotar sai huomiota ja on sittemmin nähty harvakseltaan otsikoissa. Eilen Eiza kuvattiin rannalla Miami Beachilla yhdessä poikaystävänsä D.J. Cotronan kanssa.

Meksikolainen näyttelijätär Eiza Gonzalez nousi kuuluisuuteen latinomaissa tähdittämällä Lola… Once Upon A Time -telenovelaa. Hänestä on sittemmin tullut tähti viidessä espanjalaisessa televisiosarjassa ja kahdessa elokuvassa. Eiza on myös laulajatar ja hän on julkaissut kaksi studioalbumia sekä kaksi telenovelan sound track -levyä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash