Onni potkaisi kahdesti! Miehelle raaputusarvoista yli 10 miljoonaa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Uskomaton arpaonni on suosinut kalifornialaista Rodney Meadowsia, joka voitti kauppareissullaan kahdesta raaputusarvasta yhteensä yli 10 miljoonaa dollaria. Mies oli hetken mielijohteesta ostanut 30 dollarin arvan hoitaessaan kauppaostoksiaan.

KCRA-TV -uutistoimiston mukaan mies raaputti arvan istahdettuaan autoonsa myymälän pihassa. Hän palasi takaisin kauppaan huomatessaan, että hän oli voittanut 1000 dollaria. Meadows päätti ostaa voittorahoillaan lisää arpoja.

Mies ei ollut uskoa tuuriaan, kun hän huomasi raaputtaneensa 10 miljoonan dollarin voiton esiin toisesta arvastaan. Hän käski myyjän tarkistaa arvan useampaan otteeseen. Voitot pitivät paikkaansa ja mies on nyt miljonääri.

Marketin omistaja Lakhvir Singh kertoi, että hänen kaupassaan on myyty useita voittoarpoja. Arpavoitot ovat siunaus myös kauppiaalle, sillä hän saa peliyhtiöltä 50.000 dollarin suuruisen bonuksen myydessään voittoarvan asiakkaalle. Singhin mukaan suuret voitot vetävät myös asiakkaita puoleensa ja hänen kaupassaan on käynyt kuhina sen jälkeen, kun Meadows raaputti jättipottinsa.