Mies viettää viikon alastomana lasisessa laatikossa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

23-vuotias islantilainen Almar Atlason opiskelee Iceland Institute of Arts -taidekoulussa. Mies on päättänyt eräänä taideprojektinaan tehdä itsestään installaation, jota kaikki voivat tuijottaa viikona ajan lasisen ruudun takaa.

Atlason viettää viikon pienessä lasisessa laatikossa. Nuori mies on laatikossa koko viikon alasti, koska haluaa olla katselijoilla mahdollisimman läpinäkyvä. Katsojat voivat nähdä Atlasonin alasti lukemassa, nukkumassa, syömässä ja oikealla hetkellä tekemässä myös tarpeitaan.

Atlason kommentoi Huffington Post -lehden mukaan pitävänsä tätä hauskana kokeiluna. Mies ei ole koskaan ollut viikkoa yksin, minkä vuoksi hän halusi nyt yrittää sitä tämän kokeilun myötä. Miehen kuluvaa viikkoa pystyy seuraamaan livelähetyksenä hänen YouTube-kanavaltaan.

Almar Atlasonille saa viedä lasilaatikkoon ruokaa ja erilaisia viihdykkeitä pienen luukun kautta. Atlason saa myös itse laittaa luukun kautta laatikon ulkopuolelle haluamiaan tavaroita, asioita tai eritteitä, kuten esimerkiksi ulostetta.