Ron Burgundy kohtaa internetin? Hittikomedialle suunnitteilla jatkoa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Will Ferrellin tähdittämä Anchorman: The Legend of Ron Burgundy, eli Uutisankkuri: Ron Burgundyn legenda, lukeutuu 2000-luvun rakastetuimpiin komedioihin. Elokuva sai vuonna 2013 jatko-osan, jonka saama vastaanotto oli ristiriitainen.

Ohjaaja ja käsikirjoittaja Adam McKay ilmoitti aikaisemmin, ettei kolmatta Anchorman-elokuvaa tulla näkemään. Nyt mies on kuitenkin pyörtänyt aikaisemmat puheensa, ja antanut Yahoo-sivuston haastattelussa vihjeitä Will Ferrelling tähdittämän elokuvasarjan kolmannesta osasta.

Adam McKayn mukaan Ron Burgundyn kolmas seikkailu käsittelisi internet-uutisten nousua. On myös mahdollista, että Will Ferrellin suosikkihahmo joutuisi elokuvassa Irakin sodan pyörteisiin. Kolmatta osaa ei kuitenkaan kannata odottaa elokuvateattereihin aivan hetkeen.

– Tulemme ehkä tekemään sen 10 vuoden sisällä, kunhan Will Ferrell on vanhentunut hieman. Se olisi järkevää, sillä elokuva tulisi sijoittumaan vuoteen 1997 tai 1998.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat