Mies sylkäisi delfiinin päälle – kosto oli suloinen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Bahamalle seilanneen risteilyaluksen matkustajille oli tarjoutunut mahdollisuus tervehtiä vedessä temmeltäviä delfiinejä. Monet matkustajista innostui asiasta ja pian he parveilivat merivesialtaan ympärillä. Osa matkustajista pääsi pulahtamaan veteen delfiinien seuraksi.

Matkailijoiden kokemus on tallentunut silminnäkijöiden videoille. Yksi delfiinien seuraan uskaltautuneista oli vanha mies, joka pääsi lopulta halaamaan delfiiniä. Leikkisä delfiini purskautti miehen päälle vettä halaamisen päätteeksi.

Mies päätti toimia samalla tavalla ja hän hörppäsi vettä ja sylkäisi delfiinin päälle. Mies tajusi pian tehneensä virheen, sillä hän sai delfiiniltä sylkäisyn kymmenkertaisena takaisin. Ihmiset ympärillä eivät kyenneet pidättelemään nauruaan. Daily Mail -lehden mukaan kouluttaja puuttui lopulta miehen ja delfiinin leikkiin, jottei siitä muodostuisi loputonta kostonkierrettä.