Nainen kokeili nettiniksiä – huonostihan siinä sitten kävi

Ruoka Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Internetissä jaetaan auliisti erilaisia vinkkejä ja niskejä ihmisten arkea helpottamaan. Nyt eräs niksi on osoittautunut todella vaaralliseksi, eikä kenenkään tule kokeilla sitä kotona. Ihmiset ovat olleet vähällä polttaa talonsa.

Suzanne Dale kertoo Facebookissa kuvan kera, kuinka hänen leivänpaahtimensa syttyi palamaan. Nainen oli lukenut netissä vinkistä, jonka mukaan leivänpaahtimella voi grillata juustoa, kunhan kääntää kodinkoneen kyljelleen. Suzanne oli kokeillut konstia sillä seurauksella, että paahdin syttyi ilmiliekkeihin.

Kyseessä ei ole ainoa kerta, kun joku on ollut vähällä polttaa talonsa saman niksin takia. Myös Erin Fornoff kertoo Twitterissä kokeilleen leivänpaahtimella samaa vinkkiä ja aiheutti testillä ainoastaan liekkejä keittiöön. Pelastusviranomaiset ovat kehoittaneet ihmisiä käyttämään leivänpaahdinta vain sille tarkoitettuun käyttöön, Manchester Evening News uutisoi.

DON'T TRY THIS AT HOME… !!! …Saw a tip on FB about turning your toaster on it's side for toasted cheese…..thought…

Posted by Suzanne Dale on Wednesday, November 18, 2015