Star Wars -vohvelirauta tekee herkullisia Kuolemantähtiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

George Lucas osui aikoinaan kultasuoneen paitsi Star Wars -elokuvillaan myös niiden oheistuotteilla. Elokuvastudio ei uskonut avaruusseikkailun olevan menestys, ja luovutti oheistuotteiden oikeudet Lucasille. Markkinoilla onkin sittemmin nähty mitä erikoisempia Star Warsin nimellä kaupiteltavia esineitä.

Nyt voima on läsnä myös Star Wars -fanien aamu- ja välipalapöydässä. ThinkGeek-yritys on nimittäin tuonut markkinoille Star Wars -vohveliraudan. Tylsien, tavanomaisten vohveleiden sijaan raudalla voi valmistaa Imperiumin Kuolemantähden näköisiä herkkuja.

Vohvelirauta valmistaa halkaisijaltaan noin 18 senttimetrin kokoisia vohveleita. Laitteen saa ThinkGeek-sivustolta 40 dollarin, eli noin 37 euron hintaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat