Star Wars -vohvelirauta tekee herkullisia Kuolemantähtiä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

George Lucas osui aikoinaan kultasuoneen paitsi Star Wars -elokuvillaan myös niiden oheistuotteilla. Elokuvastudio ei uskonut avaruusseikkailun olevan menestys, ja luovutti oheistuotteiden oikeudet Lucasille. Markkinoilla onkin sittemmin nähty mitä erikoisempia Star Warsin nimellä kaupiteltavia esineitä.

Nyt voima on läsnä myös Star Wars -fanien aamu- ja välipalapöydässä. ThinkGeek-yritys on nimittäin tuonut markkinoille Star Wars -vohveliraudan. Tylsien, tavanomaisten vohveleiden sijaan raudalla voi valmistaa Imperiumin Kuolemantähden näköisiä herkkuja.

Vohvelirauta valmistaa halkaisijaltaan noin 18 senttimetrin kokoisia vohveleita. Laitteen saa ThinkGeek-sivustolta 40 dollarin, eli noin 37 euron hintaan.