Justin Bieber syyskuussa Suomeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuin ja puhutuin miesartisti Justin Bieber saapuu konsertoimaan Suomeen ensi syksynä. Bieber esiintyy Helsingissä Hartwall Arenassa maanantaina 26. syyskuuta osana Purpose World Tour -kiertuettaan.

Justin Bieberin uusin albumi on ollut listaykkösenä yli sadassa maassa, ja sen hittisinglet ovat seuranneet toisiaan. Bieberin Pohjois-Amerikan kiertueen 64 kaupungin konsertit ovat olleet loppuunmyytyjä, ja nyt Bieber on julkistanut Berliinistä 17. syyskuuta alkavan Euroopan-kiertueen konserttinsa.

Bieberin ainoa aikaisempi Suomen-konsertti keväällä 2013 Hartwall Arenassa myytiin ennätysajassa loppuun. Uusimman albumin myötä Justin Bieber on lyönyt ennätyksiä kaikkialla. Hänen kappaleitaan on esimerkiksi ollut samaan aikaan 17 kappaletta Yhdysvaltain TOP 100 –listalla, mikä on enemmän kuin Beatlesilla ja Drakella. Lisäksi Bieber teki uuden ennätyksen Spotifyssä saaden 200 miljoonaa albumistreamausta julkaisuviikolla.