Justin Bieber etsintäkuulutti kaunottaren somessa: ”OMG kuka hän on!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

21-vuotias Justin Bieber on monen teinitytön unelma. Bieber itse kiinnitti silmänsä kuitenkin todella salaperäiseen tyttöön, josta hänellä ei ollut mitään muuta tietoa kuin neitokaisen kasvokuva. Bieber pyysi fanejaan sosiaalisen median kautta hänen avukseen etsimään kuvassa esiintyvää tyttöä hänelle.

Justin Bieber kysyi yli 47 miljoonalta seuraajaltaan Instagram-tilillään, kuka kuvassa oleva tyttö on. Bieber oli ilmeisesti todella vaikuttunut tytön kauneudesta, koska hänen kuvatekstissään luki: ”OMG who is this!!”. Fanit alkoivat etsimään naista eikä mennyt aikaakaan kun sekä väärät tytöt että yksi oikea ilmoittautuivat Bieberille.

Fanit löysivät nopeasti tytön Instagram-tilin ja ilmoittivat kaunottaren olevan Cindy Kimberly. Kimberly oli vain muutamaa tuntia aiemmin ennen Bieberin etsintäkuulutusta julkaissut itsestään videoleikkeen, jossa hän on kuuntelemassa Bieberin tuotantoa, joten ilmeisesti myös Bieber on ainakin musiikkituotantonsa puolesta Kimberlyn makuun.

Omg who is this!!

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi

https://www.instagram.com/wolfiecindy/

This is my fav pic of myself so no matter how many times I delete I'm gonna still repost

Kuva, jonka Cindy Kimberly (@wolfiecindy) julkaisi