Slayer-jouluvalot melkoinen show – kuka toteuttaa Suomessa?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman suosituimpiin raskaan musiikin yhtyeisiin kuuluva Slayer on tahkonnut thrash metallia jo vuodesta 1981 lähtien. Slayer esiintyi Suomessa Hartwall Arenalla muutama päivä sitten. Nyt kaikki keikan jälkimainingeissa hykertelevät fanit pääsevät kuulemaan Slayeria jouluisella videolla.

Rock Al Parque Festival on julkaissut Facebookissa videon, jolla nähdään Slayerin Raining Blood -kappaleen tahdissa välkkyvät jouluvalot. Kyseessä lienee yhtyeen tunnetuin biisi, jota on varioitu ja lainattu useissa eri yhteyksissä. Slayer vierailee Suomessa lähes vuosittain.

Slayer-yhtyeen alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluivat pari vuotta sitten menehtyneen Jeff Hannemanin lisäksi toinen kitaristi Kerry King, rumpali Dave Lombardo ja laulaja-basisti Tom Araya. Yhtye on uransa aikana herättänyt kohua esimerkiksi uskonnon vastaisella imagollaan sekä sotaa ja väkivaltaa koskevilla sanoituksillaan.

Click http://bit.ly/1jMJ3GR ✅Credits: slayer bob

Posted by Rock Al Parque Festival on Tuesday, December 8, 2015

Katso video tästä.