Koston väline? Nettisivu lähettää Justin Bieberin sanoituksia anonyymisti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bieber Bomb on verkkosivu, joka tarjoaa hauskan tavan ärsyttää kavereita tai vihamiehiä. Sivusto mahdollistaa Justin Bieberin kappaleiden lähettämisen anonyymisti haluamalleen vastaanottajalle, halutessaan vaikkapa pitkin päivää.

10 tekstiviestin sarjan maksaminen maksaa yhden dollarin, kun taas kahdella dollarilla koko viestiketjun näkee myös itse. 2,50 dollarin hintaan Bieber-pommin voi lähettää kolmelle eri ihmiselle. Palvelu lähettää sanoituksia kappaleista, kuten Baby ja What Do You Mean.

Pavelu on valitettavasti käytössä toistaiseksi vain yhdysvaltalaisiin numeroihin. Mashable-sivuston mukaan Bieber Bombin kehittelijät ovat luoneet myös Adele Attack -palvelun, joka lähettää Adelen lyriikoita anonyymisti samaan tapaan.