Ampiainen säikäytti autoilijan – kuski ajoi sillalta alas!

Autot Viihdeuutiset · Annika Kela

25-vuotias australialaisnainen on kuin ihmeen kaupalla selvinnyt hurjasta auto-onnettomuudesta pelkillä mustelmilla. Queenslandin Mackayssa ajellut nainen oli säikähtänyt autoonsa pörrännyttä ampiaista ja hänen keskittymisensä ajamiseen oli herpaantunut.

Paniikissa nainen oli irroittanut katseensa tiestä ja hän oli vahingossa ajanut alas sillalta. Neitokaisen onneksi pudotus ojan pohjalle ei ollut korkea. Matka tyssäsi kaksi metriä syvään kuoppaan.

Daily Mail -lehden mukaan kuski on viety läheiseen sairaalaan tarkastettavaksi. Näillä näkymin nainen selvisi rytäkästä pelkillä mustelmilla. Auto sen sijaan vaurioitui onnettomuudessa. Ilman turvavyötä naiselle olisi voinut käydä huonosti.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.