Hurja video: Potilas putosi ambulanssin kyydistä kesken matkan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hälytysajossa olleen ambulanssin sireeni oli kiinnittänyt autoilijoiden huomion liikenteessä Venäjällä. Moskovan keskustassa kaahanneen ambulanssin matka keskeytyi kuitenkin yllättäen, sillä potilas valui ulos avonaisesta ovesta autotielle.

Hurja tilanne on tallentunut liikenteessä olleiden kojelautakameroihin. Kauhistuttavilla videoilla näkyy, kuinka ambulanssin ovi avautui ja potilaan jalat putosivat tielle. Potilas raahautui jaloistaan tiellä kunnes ambulanssi pysähtyi.

Ensihoitajat riensivät potilaan avuksi ja he pysäyttivät liikenteen. Daily Mail -lehden mukaan videolta ei käy ilmi, oliko potilas yrittänyt itse karata vai oliko ambulanssin sivuovi jäänyt vahingossa auki. Joka tapauksessa sairaanhoitoa tarvitseva potilas päätyi vaaratilanteeseen kesken ambulanssimatkansa.