Nolo moka vaateliikkeen verkkosivuilla – Hitler alusvaatteiden joukossa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen SimplyBe-vaatekaupan verkkosivujen käyttäjät saivat maanantaina hieraista silmiään selaillessaan liikkeen alusvaateosiota. Naisten alusvaatteita esittelevien kuvien joukkoon oli eksynyt natsi-Saksan diktaattorin, Adolf Hitlerin kuva.

Esiteltävän tuotteen olisi kuulunut olla mustat rintaliivit, mutta tuotekuvaksi oli jollain tavalla ilmaantunut Adolf Hitlerin Mein Kampf -kirjan kansikuva. Yllättävän löydöksen teki Twitter-käyttäjä Sylvie Metcalfe, joka jakoi ruudunkaappauksen sivustolta sosiaalisessa mediassa.

SimplyBe pahoitteli sekaannusta, ja kiitti Sylvietä asiasta ilmoittamisesta. Liikkeen mukaan yrityksen verkkosivuilla on ilmennyt viime päivinä ongelmia. Niiden myötä tuotteiden esittelysivuille on ilmestynyt vääriä kuvia.

http://mashable.com/2015/12/08/simplybe-hitler-bra-photo-fail/#mDJw8UdZUaqN