Pappi piti messun Hoverboardin päällä – pidätettiin virasta!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Joulumessuun valmistautunut filippiiniläispappi yllätti seurakuntalaisensa leijumalla pitkin kirkon käytäviä Hoverboard-laudalla. Our Lady of Miraculous Medal -kirkon pappi alkoi pitää messuaan tasapainoillen elektronisen rullalaudan päällä.

Metro-lehden mukaan näky oli seurakuntalaisista niin ilahduttava, että monet heistä kaivoivat puhelimensa esiin ottaakseen papista kuvia ja videoita. Katolisesta papista tuli hetkessä joulumessun tähti.

Nykyaikainen ja mielenkiintoinen messu ei kuitenkaan miellyttänyt kaikkia. Binanissa sijaitseva Our Lady of Miraculous Medal -kirkko piti tempausta sopimattomana ja nyt pappi on pidätetty virastaan. Kirkon mielestä Hoverboard-laudat eivät kuulu kirkon seremonioihin ja ne pilaavat kirkon sanomien vakavuuden.