Julkkisexät yhteisellä lomalla – Justin Bieber syleili Hailey Baldwinia

Viihdeuutiset · Annika Kela

Karibialla lomaileva poptähti Justin Bieber on julkaissut ihastuttavia lomakuvia Instagramissaan. Anguillaan matkustaneen popparin seurueeseen on kuulunut ystävien ja perheenjäsenten lisäksi yksi hänen ex-tyttöystävistään.

Mallikaunotar Hailey Baldwin oli lyöttäytynyt Bieberin seuraan ja kuvien perusteella kaksikon loma on ollut onnistunut. Daily Mail -lehden mukaan Hailey ja Justin ovat olleet ystäviä lapsuudesta asti ja lyhyestä romanssista huolimatta he ovat edelleen hyvissä väleissä.

Ystävykset ovat julkaisseet lomalta yhteiskuvan, jossa he syleilevät toisiaan. Bieberin ja Baldwinin uskotaan viihtyvän lomaparatiisissa vuoden vaihtumiseen asti. Justinin ja Haileyn välit vaikuttavat lämpimiltä ja toisin kuin voisi luulla, loma exien kesken on ollut onnistunut.

I'll take that

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi

♛ Sandcastlekings @richwilkersonjr ♛

Kuva, jonka Justin Bieber (@justinbieber) julkaisi