Justin Bieberin levyä markkinoitiin graffiteilla – suututti viranomaiset

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Popsensaatio Justin Bieber on edelleenkin monen idoli ja esikuva. Hänen Purpose-niminen albumi ilmestyi tänä syksynä marraskuussa. Levyä on markkinoitu muun muassa graffittien avulla, ja tämä on saanut viranomaiset suunniltaan.

San Franciscon asukkaat ja päättäjät ovat kyllästyneet heidän kotikaupunkinsa kaduilla näkyviin teksteihin, joissa markkinoidaan Justin Bieberin tuoretta albumia. Suurin osa graffiteista on tehty maahan kuukausia sitten, mutta lukuisat sateetkaan eivät ole puhdistaneet niitä pois. Time-julkaisu uutisoi, että graffitit saavat ihmiset katsomaan tietä ja kiinnittämään huomion pois liikenteestä.

Nyt kaupungin viranomaiset suunnittelevat markkinointimielessä tehtyjen graffittien poistamista koneellisesti. Kaupungin edustajat ovat pyytäneet myös levy-yhtiötä puhdistamaan Bieberin albumimainokset, joten lasku lähetettäisiin heille. Vaarallisiksi graffitit muuttuvat silloin, kun jalankulkijat eivät kiinnitä tarpeeksi huomiota omaan turvallisuuteensa.