Nainen potkaisi 100-kiloista siirtolohkaretta – vyöryi kihlatun päälle!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hiljattain kihlautuneen pariskunnan vaellusretki on saanut karmivan käänteen, kun toinen osapuoli jäi suuren siirtolohkareen alle mäenrinteessä. Tilanne oli saanut alkunsa siitä, kun rinnettä noussut Kylie Davies vahingossa potkaisi suurta kiveä.

Kivi irtosi sijoiltaan ja vyöryi alhaalla kävelleen Charlie McCarthyn päälle. Kuin ihmeen kaupalla mies selvisi onnettomuudesta hengissä. Tapauksen johdosta mieheltä murtui lonkka- ja reisiluu eikä hän kyennyt kävelemään. Pelastuslaitos saapui noutamaan miehen helikopterilla ja hän selvisi sairaalaan.

Kauhistuttava tapaus sattui Uudessa-Seelannissa Tongariron kansallispuistossa. NZ Herald -sivuston mukaan Kylie syyttää itseään onnettomuudesta, vaikka se oli selvästikin vahinko. Pariskunta joutunee lykkäämään hääsuunnitelmiaan siihen asti, että Charlie on toipunut loukkaantumisestaan.