Porista lennetään keväällä suoraan Kittilään

Matkailu · Stara.fi

Etelä-Suomessa asuville on ollut jo pitkään ongelmallista päästä kätevästi Lapin lumille, kun suorat lennot ovat olleet jo vuosia hieman kiven alla. Tulevana keväänä Levin viereen Kittilän lentokentälle lennetään kuitenkin muun muassa suoraan Porista.

Air100 kertoo järjestävänsä ensi keväänä lentosarjan, joka lennetään Lapin vaihtopäivänä, eli lauantaisin. Ensimmäinen lento järjestetään 20. helmikuuta ja viimeinen 9. huhtikuuta. Mikäli kysyntää riittää, lennetään Porista Kittilään vielä extravuoro 16. huhtikuuta.

Lentoyhtiö myy lippuja myös Raumalta ja Tampereelta Kittilään, jolloin hintoihin sisältyvät kuljetukset kaupungeista. Lennot operoi Airest AS. Tätä kirjoitettaessa lentojen hinnat ovat 109 eurosta 214 euroon henkilöltä per suunta.