Justin Bieber tunnusti rakkautensa julkisesti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Justin Bieber on usein valokeilassa kiinnostavan rakkauselämänsä vuoksi. Monen teinitytön unelmana 21-vuotiaan naisseikkailut kiinnostavat niin lehtiä kuin fanejakin. Uusista treffikumppneistaan huolimatta Bieber on kertonut hiljattain haastattelussa, että hän tulee aina rakastamaan ensimmäistä rakkauttaan Selena Gomezia.

Bieber on nähty viime aikoina läheisissä väleissä hänen ex-tyttöystävänsä Hailey Baldwinin kanssa, mutta nuori poptähti paljasti kuitenkin People Magazine -lehden mukaan tulevansa aina rakastamaan Gomezia. Bieber kertoi hänen ja Gomezin ajatelleen eronsa aikana, että he palaavat vielä joskus yhteen, mutta nyt he ovat jo vuosien saatossa kasvaneet eri ihmisiksi.

Bieber näytti myös merkkejä pienestä mustasukkaisuudesta nähdessään kuvan komeasta Christopher Masonista, joka toimii Gomezin uudella rohkealla Hands to Myself -nimisellä musiikkivideolla popparin vastanäyttelijänä. Bieber vitsailee aluksi Masonin olevan pelkkä vitsi, mutta myöntää sen jälkeen itsekin, että näyttelijä on melko komea.