Julkkispari palasi yhteen – viettivät joulun suudellen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme viime vuoden keväällä ensimmäisen kerran, että poptähti Miley Cyrus on nähty läheisissä tunnelmissa ex-kihlattu Liam Hemsworthin kanssa. Sen jälkeen asiasta ei ole hiiskuttu otsikoissa. Nyt tilanne sai uuden käänteen.

Ihmisiä aktiivisesti valokuvillaan shokeeraava Miley Cyrus on nähty viime viikonloppuna erittäin läheisissä tunnelmissa entisen kihlattunsa ja Nälkäpeli-elokuvista tutun Liam Hemsworthin kanssa. Pari oli pussaillut ja halaillut toisiaan Australiassa, TMZ raportoi.

Nyt julkisuuteen on myös paljastettu, että pariskunta olisi lämmitellyt suhdettaan uudelleen kaikessa hiljaisuudessa jo kuukausien ajan. Miley ei lähipiirin mukaan halua vielä kutsua Liamia poikaystäväkseen, mutta he ovat enemmän kuin ystäviä. He eivät ole erosta huolimatta päässeet toistensa yli, eikä rakkaus ole kuollut.

Miley Cyrus ja Liam Hemsworth tapasivat vuonna 2010 ja he menivät kihloihin vuonna 2012. He erosivat muutaman kerran aiemmin suhteensa aikana, mutta Liam muutti lopullisesti pois pariskunnan yhteisestä kodista MTV Video Music Awards -gaalan aiheuttaman kohun jälkimainingeissa vuonna 2013. 23-vuotias Miley Cyrus ja 25-vuotias Liam Hemsworth ovat tiettävästi viettäneet myös joulun juhlapyhät samassa seurueessa, joten suhdetta voidaan pitää vakavana.