Unelmien prinssi netistä! Disney-faneille uusi deittipalvelu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Treffipalveluviidakko on kasvanut viime vuosina suureksi bisnekseksi, kun joukosta löytyy niin eliittikumppaneita tarjoavia sivustoja kuin pettäjille suunnattuja saittejakin. Kerroimme taannoin treffipalveluista, jotka on kohdennettu esimerkiksi keliaakikoille tai kristityille.

Nyt on esitelty myös Disney-faneille tarkoitettu treffipalsta, jonka kaikki käyttäjät ovat vannoituneita The Walt Disney -viihdeteollisuusyhtiön ihailijoita. Deittipalvelun nimi on MouseMingle, ja käyttäjäksi rekisteröityminen maksaa noin kymmenen euroa kuukaudessa. Palvelussa mainostetaan olevan Disneyn elokuvista tuttua taikaa.

Treffipalvelua käyttävät ainoastaan Disneyn tuotantoa tai hahmoja, teemahuvipuistoja ja oheistuotteita fanittavat henkilöt. Saitin perustaja Dave Tavresin mukaan tavalliset treffipalvelut eivät käyttäjineen ymmärrä viihdeyhtiön tuotantoon addiktoituneita. Miehellä oli oma lehmä ojassa palvelua perustaessaan.

– Olen kokeillut erilaisia treffipalveluita. Tähän saakka on kuitenkin ollut mahdotonta löytää naista, joka asuisi järkevän matkan päässä, olisi sopivan ikäinen ja rakastaisi Disneya, Tavres kertoi Mashable-sivustolle.