Justin Bieber sikaili kännissä – esitteli takapuoltaan temppelin huipulla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin tuoreimman Purpose-levynsä julkaissut Justin Bieber on viettänyt viime aikoina hieman hiljaiseloa kohuotsikoista. Nyt tähti on kuitenkin herättänyt kohua humalaisen käytöksensä vuoksi Meksikossa.

Näkyvästi humalassao ollut Justin Bieber vietti aikaa seurueineen Meksikon Tulumissa, joka tunnetaan maya-temppeleiden raunioista. Laulaja ongelmiin viranomaisten kanssa yritettyään päästä raunioille avoin olut kädessään.

Myöhemmin poptähti innostui kiipeämään temppelin huipulle, laskemaan housunsa alas ja esittelemään paljasta takapuoltaan alapuolella olleille. TMZ-sivuston mukaan paikalliset viranomaiset olivat raivoissaan Justin Bieberin käytöksestä. Poptähti joutui seurueineen poistumaan raunioilta.