Naisille suunniteltu jalkapallo suututtaa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Uusi Ladyball-niminen jalkapallo on saanut naispelaajat hämilleen. Naisten asemaa on yritetty vuosia parantaa urheilupiireissä, koska monissa lajeissa ajatellaan edelleen, että nainen ei voi pelata yhtä hyvin kuin mies.

Nyt uusi naisten herkälle kosketukselle suunniteltu vaaleanpunainen Ladyball-aiheuttaa suuren takapakin tasa-arvoisuuden ajamisessa. Ladyball on naisille suunniteltu vaaleanpunainen jalkapallo, joka on saanut monet ihmettelemään, minkä vuoksi naiset eivät voisi pelata tavallisilla jalkapalloilla.

Ladyball on suunniteltu naiselliseksi ja pehmeäksi, että naisten olisi mukavampi ja helpompi käsitellä sitä. Moni toivoo Ladyball-pallon olevan vitsi, jonka takaa paljastuu jokin feministinen liike. YouTube-videon kuvauksessa yrittäjät kertovat haluavansa kannustaa naisia pelaamaan yhdessä enemmän joukkuelajeja. Naisellisen pallon myötä he yrittävät myös mullistaa tapaa, jolla naiset urheilevat.