Kreetalla myydään hotelleja – samalla rahalla saa Helsingistä yksiön

Viihdeuutiset · Annika Kela

Suomalaisturistien suosiossa olevalla Kreetan saarella on myynnissä valtava määrä hotelleja. Monet hotelliyrittäjistä ovat ajautuneet taloudelliseen ahdinkoon ja nyt hotelleja kaupataan jopa pilkkahintaan. Kreikkalaissivuston mukaan halvimmat hotellit saa omakseen 250.000 eurolla.

Daily Mail -lehden mukaan Kreetalla ja Makedoniassa on myynnissä tällä hetkellä yhteensä 480 hotellia. Ekathimerini.com -sivuston mukaan yrittäjät ympäri maailmaa ovat olleet kiinnostuneita sijoittamaan myynnissä oleviin hotelleihin, sillä useimmat niistä ovat valmiita bisneksiä.

Moniin myytävistä hotelleista nimittäin sisältyy kaikki kalusteet ja usein myös henkilökunta on halukas jatkamaan työssä uuden omistajan alaisuudessa.

Oman hotellin omistamisesta kiinnostuneet voivat nyt saada esimerkiksi Kreetalta oma hotellikiinteistön samalla hinnalla kuin Suomesta saisi pienen asunnon. 250.000 eurolla saa Helsingin keskustasta yksiön. Parhaillaan myynnissä on esimerkiksi 30 neliön yksiö Eerikinkadulta 248.000 eurolla. Myytäviä hotelleja löytyy muun muassa Ktimatoemporiki.gr -sivustolta.